×

Registratie

Uw Gegevens

Login Gegevens

of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Onze verzendmethodes

 

Skynet

Voor het verzenden van goederen maken wij gebruik van Skynet, een internationale express vervoerder met meer dan 1000 vestigingen in ruim 200 landen. Wij streven ernaar bestellingen die voor 16:00 besteld en betaald zijn, diezelfde werkdag te versturen voor 18:00 uur, mits deze voorradig is. Afhankelijk van de verwerking door Skynet, kan uw pakketje dan door PostNL of DHL binnen twee werkdagen worden geleverd.

 

Brievenbuspakketjes

Brievenbuspakketje is de meest gangbare manier van verzenden voor kleinere onderdelen, zoals knipperlichten, tankpads en accessoires. De pakketten worden te allen tijde met Track and Trace verzonden, zodat u alitj dweet wanneer en hoe laat uw pakketje arrivieert. Brievenbuspakketjes kunnen zowel met PostNL als DHL worden verzonden.

 

Pakketservice

Verzending met PostNL of DHL De pakketten worden dagelijks bij ons opgehaald en de Track & Trace code volgt vaak binnen een werkdag, zodat u direct kunt inzien wanneer uw pakketje arriveert. Skynet is tussenpersoon tussen het MKB en PostNL, waardoor wij de kosten voor verzending voor u laag kunnen houden!

Pakket verloren of vertraagd

Onze ervaring is dat 99,7% van de post en pakketten veilig en wel aan komt. Mocht uw pakketje vertraagd zijn of niet tijdig bij u arriveren, gaan wij altij dop zoek naar een oplossing