×

Registratie

Uw Gegevens

Login Gegevens

of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Verzendinformatie

Voor het verzenden van goederen maken wij gebruik van PostNL en Kiala, een dochter van UPS. Wij streven ernaar bestellingen die voor 24:00 besteld en betaald zijn, de eerstvolgende werkdag te versturen voor 17:00 uur, mits deze voorradig is. Afhankelijk van Kiala zal deze doorgaans binnen 5 werkdagen worden aangeboden bij een afgiftepunt bij het door u opgegeven adres. PostNL wordt de meetsal binnen 72 uur geleverd. Wij bieden u de volgende verzendmogelijkheden:

 

Brievenbuspost

Brievenbuspost. Dit is de meest gangbare manier van verzenden voor kleinere onderdelen, zoals knipperlichten, tankpads en accessoires. Grotere pakketten worden aangetekend verzonden met PostNL. Let wel: Alle Motoronderdelen kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor poststukken die gehavend aankomen of verloren gaan tijdens de verwerking. Wilt u 100% zekerheid, kunt u altijd vragen om uw pakket verzekerd te laten versturen.

 

Basis pakket

Verzending met Kiala. De Track & Trace code wordt direct na verzending naar u toegezonden, zodat u uw pakket kunt volgen via de website van Kiala. Ook voor buitenlandse pakketten is dit mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op, zodat u pakketje veilig aankomt in het buitenland op het door u opgegeven afhaalpunt.

 

PostNL

Verzending met PostNL, zowel per brievenbuspost als pakketpost. De pakketten worden dagelijks bij ons opgehaald en de Track & Trace code volgt vaak binnen 24 uur, zodat u direct kunt inzien wanneer uw pakketje arriveert. HL Couriers is tussenpersoon tussen het MKB en PostNL, waardoor wij de kosten voor verzending voor u laag kunnen houden!


Onze ervaring is dat 99,7% van de post en pakketten veilig en wel aan komt. Alle Motoronderdelen kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor het kwijtraken of beschadigen van zendingen.